Poll: Waarover wil jij lezen?

SAM_1815_Fotor
Vandaag is het Koningsdag! Omdat ik verwacht dat veel mensen de komende week of druk zijn met afronden voor de vakantie (of al vakantie aan het vieren zijn), deze week een peiling op mijn blog. Want ik wil graag weten wat jij van mijn blog vindt. (Die vraag kan je overigens niet beantwoorden in deze poll, maar uiteraard wel in de reacties onderin 😉 ). De vraag die ik je in deze mini-enquête voorleg is: “Welk onderwerp zou jij graag aan bod zien komen in één van mijn komende blogs?”. Ik geef een aantal voorbeelden. Daar kan je uiteraard op stemmen, maar ik ben ook nieuwsgierig naar onderwerpen die ik nog niet heb genoemd!

Volgende week zal ik de uitkomsten publiceren in een extra blog én laten weten wat ik met de uitkomsten ga doen.


Geniet van Koningsdag en hopelijk vind je tussen de feestelijkheden door even tijd om mijn poll in te vullen!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.