VLOG! 3 tips voor Aandachtsfunctionarissen Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

M

Deze zomer heb ik geëxperimenteerd met het gebruiken van een VLOG op mijn site. Gezien de fijne reacties die ik heb gehad durf ik het aan om er nog een te publiceren! Deze staat nu al in het teken van de Maand van de Meldcode die ik vanaf oktober start op mijn blog. Deze keer 3 tips voor aandachtsfunctionarissen Huiselijk Geweld en Kindermishandeling.  Kijken jullie mee? 

Mocht je meer informatie willen over de Maand van de Meldcode? Meld je dan aan via de pop-up op mijn site of volg mijn blog via de aanmeldmogelijkheid in de zijbalk. Wil je reageren? Dat kan natuurlijk via de reactiemogelijkheden onder deze blog, maar ook via LinkedIn, Facebook of twitter of mijn e-mailadres.

Wil je meehelpen de olievlek groter te maken? Gebruik dan de #MaandvandeMeldcode

4 gedachten over “VLOG! 3 tips voor Aandachtsfunctionarissen Huiselijk Geweld en Kindermishandeling

  1. Tip 4: laat je collegae een keer meelopen tijdens een crisisinterventie evt samen met de politie.

    Tip 5: geef je collegae een keer in het kader van integraal werken een presentatie over cijfers en feiten. De getallen zoals 200.000 per jaar maakt vaak indruk. Zo ook heeft men vaak geen weet van oorzaken van geweld of gevolg van geweld. Bv armoede kan een oorzaak zijn, maar ook een gevolg (mishandeling financieel doorzetten), psycho educatie, doorgeven van geweld aan kinderen, wat is PTSS en complexe PTSS etc etc

    Like

  2. Goed bezig Kirsten, ga zo door. Je beschikt zowel over de looks als over de serieuze inslag waardppr ke onderwerpt bij de kijker ‘binnenkomt.’ Ik stuur je eze week nog een mailtje. Hartelijke groet, Jaap Bakker

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.