TOP-traject voor aandachtsfunctionarissen

TOP staat voor: Toepassen, Organiseren en Pakken van kansen. Ik bied een uniek traject aan waarmee jouw aandachtsfunctionarissen werken aan hun positionering, constructief bijdragen aan het beleid van de organisatie en beter vindbaar worden voor hun collega’s.  Op een manier waarmee het werk ook behapbaar blijft naast hun uitvoerende werk. Op een manier waardoor hun hart sneller gaat kloppen voor het werk. Omdat het interessant is, leuk is, zij nieuwe ontwikkelingskansen pakken.

Het TOP-traject bestaat uit:

Introductie: Dagdeel waarin we aan slag gaan met de toekomst van de organisatie. Aan het einde van deze bijeenkomst ligt er een jaarplan waarmee huiselijk geweld en kindermishandeling en de implementatie van de Meldcode in de organisatie. De aandachtsfunctionarissen hebben een centrale rol in deze introductietraining.

Kick-Off bijeenkomst: Een inspiratie bijeenkomst waarbij de medewerkers van de organisatie op scherp worden gezet. De Kick-Off wordt gerealiseerd op maat. Door deze bijeenkomst worden de medewerkers zich bewust van het belang van de aandacht voor huiselijk geweld en kindermishandeling binnen de organisatie.

Training van de medewerkers: Met de organisatie wordt vastgesteld wat de doelen zijn van de training. Op welk aspect wil je de nadruk leggen, wat wil je dat de medewerkers na afloop van de bijeenkomst weten, kunnen of gaan doen? Het aanbod wordt ingericht op maat aan de hand van verschillende modules die ik aanbied (zie hieronder voor de mogelijkheden).

  •  

Afsluitende training: De training en het jaarplan worden geëvalueerd en aangepast. Een werkwijze die focus aanbrengt, rust geeft en resultaten oplevert. Aan het einde van de afsluitende training ligt er een bijgesteld jaarplan waarmee de aandachtsfunctionarissen toegerust een gefocust zich kunnen richten op de rest van het jaar,

  •  

Modules op maat!

De modules zijn onafhankelijk van elkaar in te kopen. Meer over de modules lees je hier: Trainingen op maat Wil je in een keer de zaak volledig voor elkaar hebben? Dan raad ik het het TOP-pakket aan. Wil je zeker weten dat ik de juiste trainer ben voor je organisatie? Of ben je benieuwd naar de kosten? Stuur mij een e-mail dan maken we een vrijblijvende belafspraak. Ik kom graag met je in contact! info@kirstenregtop.com

  •