Help jij mee huiselijk geweld te stoppen?

Het is een droom om zoveel mogelijk sociaal werkers te bereiken. Want wij hebben vanuit ons vak en onze vaardigheden de potentie in huis om een schakel te zijn in het doorbreken van geweld.

Bekijk mijn video om te zien of ik iets voor jou kan betekenen!

Gratis E-Book

Direct en gratis te downloaden is mijn gratis E-Book.
Daarin een kant en klare  handleiding om in je team aandacht te vragen voor de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling op een innovatieve en aansprekende wijze. Dat bespaart je dus tijd en heeft impact.

Als voormalig aandachtsfunctionaris huiselijk geweld weet ik dat het niet altijd eenvoudig is om de handen op elkaar te krijgen om de Meldcode te volgen. Daarom heb ik dit E-Book specifiek voor jou ontwikkeld.

Met dit E-Book heb je

Direct een doeltreffend middel in handen om in een handomdraai de Maand van de Meldcode te organiseren.

Artikelen die je zo kunt delen in je team

Checklist om de Maand van de Meldcode te organiseren

Eenvoudige tips voor het zorgvuldige gebruik van de Meldcode

Youtube tips die je kunt gebruiken ter ondersteuning in een presentatie om je team extra te motiveren.

vraag hier het E-Book aan

of lees er hier meer over.

 

Bekijk het workshop aanbod

De meeste mensen vinden het toch prettig om iemand in levende lijve in actie te zien. Dat kan!

Ervaringsdeskundige en coach Ellen Vermeulen en ik hebben een workshop ontwikkeld: Huiselijk Geweld je eigen perspectief.

Hoe vaak is het niet zo dat het enorm ingewikkeld is om duidelijk te krijgen wat jouw rol en positie is en wat je allemaal wel en niet kan betekenen in situaties van huiselijk geweld? Kijk hieronder voor meer informatie over deze unieke samenwerking en workshops!

Ook heb ik een aantal introductie workshops ontwikkeld.

Bekijk de workshops

Direct Effect: De Meldcode CheckUp

Werk je in een kleine organisatie en hebben jullie het wel over de Meldcode gehad en hem geïmplementeerd maar weet je niet zeker of hij wel aan de wettelijke eisen voldoet? Ik denk graag met jou mee!

Wist je bijvoorbeeld dat…

De Wet Meldcode organisaties verplicht om een bijscholingsprogramma op te nemen in hun beleid?

Je in de Meldcode vastgelegd moet hebben wie verantwoordelijk is voor het doen van een Melding?

De Meldcode bij uitstek een middel is om te voorkomen dat je alleen blijft worstelen met een casus?

Dit en nog veel meer weetjes deel ik met jou tijdens de Meldcode CheckUp.

Na de Meldcode CheckUp…

Weet jij op welke punten jouw Meldcode nog aangepast moet worden.

Weet jij ook waar je die informatie kunt vinden.

Weet jij wat je kan doen om de Meldcode beter te implementeren in je team.

Meer informatie

Ontmoet mij Live!

Superspannend! Maar ik heb een missie, in 2017 wil ik 1000 sociaal werkers bereikt hebben. Met hen wil ik mijn kennis delen. Dat doe ik ook LIVE op Facebook. Wil jij daar ook bij zijn? Like dan mijn Facebook pagina Huiselijk Geweld en Social Work en kijk mee!

bekijk hier direct de Facebook pagina