Als in een bedrijf 100 medewerkers werken, zijn er gemiddeld ruim 5 personen die slachtoffer zijn van fysiek of seksueel geweld.In een schoolklas zit gemiddeld genomen 1 kind die te maken heeft met kindermishandeling. Maar ook onder de ouders, van diezelfde klas, zijn er gemiddeld bijna twee stellen waarbij sprake is van (fysiek of seksueel) partnergeweld. Dus een rekensom hoeveel ouders dat op het schoolplein zijn als jij je kinderen wegbrengt is vrij snel gemaakt.

Deze cijfers zijn shockerend. Misschien denk je nu aan een situatie waar je zelf al eens mee te maken hebt gehad, maar je niet zeker wist of je het wel goed had. Of je wist het wel zeker maar de drempel om het gesprek aan te gaan was veel te hoog.

Wil jij dit anders? Wil jij dit nare gevoel kwijt? Gun jij dit ook jouw medewerkers? En een bijdrage leveren aan het stoppen van huiselijk geweld?

Zodat het taboe verminderd? En jouw medewerkers weten wat zij kunnen doen als zij vermoedens hebben die hen dwars zitten? Zonder dat zij direct hulpverleners hoeven te worden?

Ik help jou daar graag bij!

Ik ontwikkelde het 3 muren model. Drie onzichtbare muren die tussen jou en een slachtoffer van huiselijk geweld instaan. Als je die drie muren leert kennen kan jij een gesprek voeren wat impact heeft. Een slachtoffer zal zich sneller gesteund voelen, en zal eerder in staat zijn te praten over huiselijk geweld. 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je de aanpak van huiselijk geweld binnen je organisatie introduceren maar weet je niet goed hoe te beginnen? Mail vrijblijvend naar info@kirstenregtop.com voor het maken van een belafspraak!