Promotie: Basics in Ondernemerschap van Anneke Krakers

In september 2016 ben ik gestart met de online cursus: Basics in Ondernemerschap van Anneke Krakers.

Vanaf nu ben ik er trots op te kunnen melden dat ik officieel affiliate partner ben van haar basics programma. Want dankzij het programma van Anneke heb ik met zelfvertrouwen een start kunnen maken met mijn bedrijf.

Door haar methode, bestaande uit 7 stappen, wordt het ondernemerschap ineens niet meer een ver-van-je-bed-show. Wordt het tastbaar en haalbaar. En kun je een start maken!

Dankzij de warme coaching van Anneke, de Facebook supportgroep waarin mede-ondernemers in het sociale domein deelnemen, heb ik een vangnet. Waar ik op terug kan vallen als ik vragen heb, ideeën voor wil leggen, maar ook kan ik andere ondernemers in onze sector supporten.

Kortom Anneke heeft een uniek systeem ontwikkeld wat er echt voor zorgt dat je je ondernemerspet op gaat zetten. Of je nu voor jezelf gaat beginnen of voor een organisatie werkt.

Ze heeft nu de mogelijkheid gegeven om voor 1 mei slechts 297,- excl btw betaald i.p.v. 450,-

Dus zorg ervoor dat je snel erbij bent!

Meer info lees je hier: Basics in Ondernemerschap