Sessiebegeleiding

Zoek je iemand die een vergadering kan leiden of een grotere bijeenkomst voor medewerkers? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Het leiden van vergaderingen of bijeenkomsten is iets wat er vaak van nature een beetje bij is gekomen. Het hoort bij de functie of het wordt van je verwacht. Toch zijn er soms bijeenkomsten waarbij het juist prettig is dat je als leidinggevende of bestuurder niet in die leidende rol zit. Omdat je wil dat praktijk en beleid bij elkaar gaat komen. Omdat je als gelijkwaardig medewerker mee wilt denken. Een andere rol in zo’n bijeenkomst kan verfrissende openheid opleveren.

Of je zit met je organisatie in een proces om de ketensamenwerking te versterken. Of bent daar als projectleider bij betrokken. Het kan dan erg prettig zijn om niet zelf de vergadering of bijeenkomst te hoeven leiden. Omdat je een prima projectleider bent, hoeft dat nog niet te zeggen dat je het ook leuk vindt om de voorzittersrol op je te nemen.

Je kunt mij ook inhuren om de rol van sessiebegeleider of voorzitter in te vullen.

Als voormalig voorzitter van GroenLinks Apeldoorn en huidig voorzitter van Stichting Samenspraak Apeldoorn heb ik gemerkt dat het begeleiden van vergaderingen of bijeenkomsten een van mijn passies is.

Wat kan je verwachten?

  • Een soepele hand in het begeleiden van het gesprek
  • Aandacht voor alle deelnemers aan het gesprek
  • Het vasthouden van de lijn en het doel van de bijeenkomst
  • Met rust en een humoristische kwinkslag (indien mogelijk)
  • Oog voor de verschillende belangen
  • Overzicht creëren, navolgbaarheid voor alle deelnemers van de bijeenkomst

Voor meer informatie, neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar: info@kirstenregtop.com