Summertimes… Livin is easy… Zomaar een deuntje wat in mij opkomt tijdens de zomer. Helaas voor lang niet iedereen geldt dit gevoel. Hoewel ik je natuurlijk vaak vertel over de nare kanten van het leven en de moeilijkheden die ik in mijn werk tegenkom, wil ik je vandaag meenemen aan een paar hoogtepunten van het jaar tot nu toe. We zijn al over de helft, de zomervakantie is vaak een tijd om de balans op te maken en dus sta ik ook graag stil bij de mooie dingen die je kunt ontmoeten.

Mijn collega’s kennen dit gevoel ook maar al te goed. Als je lang in dit werk zit, moet je extra goed voor jezelf zorgen. Optimisme is iets wat mij daarbij helpt en wat ik graag vasthoud. Dat vind ik ook erg fijn om met je te delen!

Het programma Dreamschool heeft tot begin dit jaar gedraaid om de Nederlandse TV. Wekelijks keek ik uit naar de afleveringen vanwege de prachtige persoonlijkheden die deelnamen aan het lesprogramma. Maar vooral ook om de mooie integere aanpak van schoolleider Eric van ’t Zelfde en bevlogen powervrouw Lucia Rijker. In mijn blog wat ik er aan wijdde neem ik je mee in een kijkje door mijn ogen. Je leest hem hier terug. *Spoileralert* ik ben erg enthousiast ūüėȬ†Dreamschool, absolute kijktip

Nog een hoogtepunt was mijn ontmoeting met een aantal ervaringsdeskundigen op uitnodiging van Brigitte Lommers. Het blijft heel bijzonder hoe datgene wat zij hebben meegemaakt en dit om willen zetten in waarde voor anderen mee te mogen maken. Het zorgt weer voor reflectie op mijn eigen handelen en laat je echt weer even realiseren waarvoor ik dit werk zo graag mag doen. Niet makkelijk en het stinkt, maar toch is het soms nodig… Lees mijn verslag terug via deze link:¬†Duik de stront in!

Mijn jaar begon als √©√©n groot hoogtepunt. Niet wetende waar ik eigenlijk aan begon, ben ik mijn eigen bedrijf met een missie gestart. Vele veranderingen hebben gevolgd. Mooie inhoudelijke verdieping op mijn vak, FacebookLIVE heb ik ge√Įntroduceerd als aanvulling op mijn blogs en het ontwikkelen van nieuwe producten zoals een workshop Huiselijk Geweld je eigen perspectief met Ellen Vermeulen en de Toolkit Sneller in gesprek over Huiselijk Geweld. Het is veel, ik weet het… Maar weet je, ik word er echt heel erg blij van. Om de mogelijkheid te hebben dat te kunnen doen, waarvan ik denk dat professionals er echt iets aan kunnen hebben.

Kortom een eerste half jaar met diverse mooie hoogtepunten en heel veel moois wat nog gaat komen.

Ik wil jou ontzettend bedanken voor je steun, het delen en het reageren op mijn blogs, nieuwsbrieven, facebookpagina Huiselijk geweld en social work, twitteraccount, LinkedIn ! Tot over een paar weken, als mijn vakantie er echt weer op zit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.