Oktober is op mijn blog de Maand van de Meldcode. Jij kan met je organisatie of team vrijblijvend deelnemen. Het enige wat je hoeft te doen, is mijn blog lezen! Easy toch? 

Schrijf je in via de site om elke week als eerste mijn blog te ontvangen. Als je dat doet dan wil ik je, als cadeautje, aan het einde van deze maand, een gratis e-book toesturen. Daarin onder andere de blogs van deze maand (en meer) gebundeld om in je team als naslagwerk te gebruiken. Mijn blog wekelijks in je mailbox?

Mijn doel van deze Maand van de Meldcode is om meer bekendheid te geven aan de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling binnen organisaties. Als Sociaal Werker heb ik mijn hart verloren aan het werken met Huiselijk Geweld. Daarom ben ik gestart met mijn blog hierover.

Ik doe dit op persoonlijke titel, maar vind het natuurlijk wel prettig om te merken als mijn blog gelezen wordt. Want hoe meer mensen hem lezen, hoe meer informatie ik kan verspreiden over het werken met Huiselijk Geweld en hopelijk een klein steentje bij kan dragen aan het bestrijden daarvan.

Dus meld je aan, ontvang mijn blog wekelijks én als extraatje eind deze maand een gratis e-book!

groetjes Kirsten

p.s. Ben je al volger van mijn blog? Dan ontvang je sowieso het e-book al aan het einde van deze maand!

0 reacties op “Aftrap van de Maand van de Meldcode, met… een cadeau voor jou!”

  1. hoi Kirsten, ik wil graag je blog lezen. Ik heb je tips en ten aanzien van eergerelateerd geweld ook verspreidt onder de medewerkers van Veilig Thuis. Bedankt daarvoor.
    met groet, Edith Fronczek

  2. Pingback: 1 jaar! De 5 meestgelezen artikelen over Huiselijk Geweld op een rijtje | kirstenregtop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.