SAM_1815_Fotor
Vandaag is het Koningsdag! Omdat ik verwacht dat veel mensen de komende week of druk zijn met afronden voor de vakantie (of al vakantie aan het vieren zijn), deze week een peiling op mijn blog. Want ik wil graag weten wat jij van mijn blog vindt. (Die vraag kan je overigens niet beantwoorden in deze poll, maar uiteraard wel in de reacties onderin 😉 ). De vraag die ik je in deze mini-enquĂȘte voorleg is: “Welk onderwerp zou jij graag aan bod zien komen in Ă©Ă©n van mijn komende blogs?”. Ik geef een aantal voorbeelden. Daar kan je uiteraard op stemmen, maar ik ben ook nieuwsgierig naar onderwerpen die ik nog niet heb genoemd!

Volgende week zal ik de uitkomsten publiceren in een extra blog Ă©n laten weten wat ik met de uitkomsten ga doen.

[polldaddy poll=8800863]


Geniet van Koningsdag en hopelijk vind je tussen de feestelijkheden door even tijd om mijn poll in te vullen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.