SAMSUNG CSC

Vorige week heb ik op koningsdag een korte peiling op mijn blog gedaan. Doel: ik wil graag weten wat jou interesseert. Nu heb ik een aantal voorbeelden gegeven in deze peiling en is er (gelukkig) ook nog een aantal keer gestemd. Maar eerlijk is eerlijk, echt wijzer ben ik er niet van geworden… Dat is ook niet erg, want al doende leert men. Het belangrijkste is dat ik jullie wat te melden heb over het onderwerp Huiselijk Geweld en dat ik er plezier in houd om dit ook wekelijks te blijven doen. En dat is gelukkig nog steeds zo!

Natuurlijk wil ik nog steeds weten wat jou naar mijn site heeft getrokken. Waarover je dan het liefste zou willen lezen als je het voor het kiezen had. Maar natuurlijk ook wat je er mee doet. Dus blijf reageren, dan kan ik me blijven verbeteren!

In de komende maanden zullen de onderwerpen die ik genoemd heb in de poll zeker aan bod  komen. Dat betekent dat je van mij in ieder geval de volgende onderwerpen kunt verwachten: Meldcode Huiselijk Geweld (25%), Methodieken(25%), Huwelijksdwang(25%), Ouderenmishandeling(12,5%), Samenwerking(12,5%). En ongetwijfeld komt ook een keer het Tijdelijk Huisverbod voorbij, alhoewel daar niet op gestemd is.

Deze week heb ik geblogd over Vooroordelen, waar ik eerder al de volgende  blogs (goed gelezen overigens) over heb geschreven: Vooroordeel 1: UIt elkaar gaan is dé oplossing bij Huiselijk Geweld en Vooroordeel 2:Mannen zijn geen slachtoffers van Huiselijk Geweld.

De komende weken komen in ieder geval Privacy en het beroepsgeheim en een interview met een ervaringsdeskundige aan bod.

Als je op de hoogte wil blijven van mijn laatste blogs, voer dan je e-mail adres in op de site zodat je hem elke maandag vers van de pers in je mailbox hebt!

Bedankt voor het lezen en volgen zover!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.