Deze keer geen blog maar een vlog op mijn site! Oftewel een videoblog. Hij staat in het teken van de Maand van de Meldcode. Benieuwd geworden? Kijk dan mee!

Wil je reageren op deze vlog? Dat zou ik enorm waarderen! Dat kan via de reactiemogelijkheid (onderaan) of via LinkedIn, Twitter, Facebook. Ook kan je via de e-mail reageren via: regtop.k@gmail.com

Als je reageert, laat dan je e-mailadres achter! Dan zorg ik dat jij het gratis E-Book Maand van de Meldcode van mij ontvangt!

Let op!  Het E-Book verstuur ik handmatig dus je bent niet automatisch geabonneerd op mijn blogs. Als je dat wel wilt, dan kan je je aanmelden via de zijbalk.

Wil je dit initiatief steunen en de vlog ook op jouw site delen? Vermeld dan wel mijn site erbij: https://kirstenregtop.wordpress.com

MAAND

 

0 reacties op “VLOG! Maand van de Meldcode”

  1. Niet elke blogger is een vlogger. Maar jij doet het ook superleuk als vlogger! Mijn (welgemeende) complimenten 🙂 Vooral doorgaan! Met vloggen en zeker ook met je blogs om huiselijk geweld meer onder de aandacht te brengen. Er heersen nog teveel taboes en (voor)oordelen. Ik kan het weten. Vooral als men hoort dat er geen contact meer is met de vader van je kind. Nee, ik ben geen wraaklustige ex die mijn kind haar papa niet gunt, zoals de media maar al te vaak wil doen geloven als een kind niet met beide ouders contact heeft. We zijn een gezin wat te maken heeft gehad met huiselijk geweld. Ik ben blij dat we nog leven.. Mensen schrikken dan als ze horen wat we hebben meegemaakt, maar beginnen toch altijd eerst (in hun onwetendheid) met oordelen. Jammer.. Juist daarom vind ik het dapper, krachtig en moedig dat jij dit vanuit jouw professie erkent en oppakt. Mocht ik ooit iets voor je kunnen betekenen, dan hoor ik het graag. De wereld mag blij zijn met zo’n proffessional als jij…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.