Social media speelt een belangrijke rol in het verspreiden van mijn blog.  Voor mij heeft het daarnaast veel meer waarde, het maakt namelijk mogelijk dat ik in aanraking kom met heel bijzondere personen. Personen die zelf ook bloggen of schrijven en waar ik op mijn beurt weer heel veel van leer. (Lees bijvoorbeeld eens: Mijn gesprek met Christina of Must-read voor Professionals: Achter mijn voordeur)

Mary Sjabbens heeft een van die blogs die ik daardoor met regelmaat lees. Op haar blog geeft ze heel veel mensen de mogelijkheid om hun verhaal te delen. Je leest er onder andere persoonlijke en heftige ervaringen van mensen en over de mensen achter de professionals.

Ik ben er dan ook heel trots op dat zij vandaag een zeer persoonlijke blog van mij heeft gedeeld. In deze blog schrijf ik over mijn drijfveren aangaande het werken met Huiselijk Geweld.

Nieuwsgierig geworden? De blog van Mary lees je hier: http://www.marysjabbens.nl

Ik ben dankbaar voor deze mogelijkheid. Natuurlijk blijf ik ook actief op social media om nog meer van deze bijzondere ontmoetingen mee te maken!

 

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.