Maand van de Meldcode in een nieuw jasje

Aandachtsfunctionarissen en andere lezers van mijn blog weten het vaak al. In oktober staat mijn blog geheel in het teken van de Meldcode Huiselijk Geweld en kindermishandeling. Dit jaar wordt het anders dan andere jaren. En daar ben ik heel blij om. Want de Maand van de Meldcode is door mijn collega trainers van Trainingaandachtsfunctionaris.nl omarmd. 

Wat verandert er?

Van mij kan je weer verwachten dat je wat meer mailtjes gaat ontvangen als je mijn blogs volgt. Hoeveel dat zal zijn, weet ik nu nog niet precies.Maar wat er vooral anders wordt, is dat je via de LinkedIn pagina van de trainersgroep ook van andere trainers meer informatie krijgt over de Meldcode. 

Online proeverij

En we sluiten de Maand van de Meldcode af met een online proeverij. Waar je vrijblijvend aan deel kan nemen. 

In deze proeverij kan je met verschillende trainers aan de slag rond een verschillend thema. Je kiest waar je op dat moment behoefte aan hebt. 

Wat we precies gaan doen, dat houden we nog even een verrassing. Maar ben je geïnteresseerd blijf dan vooral onze LinkedIn pagina volgen. Door een connectie met ons aan te gaan. 

Dat doe je hier: https://www.linkedin.com/in/trainers-aandachtsfunctionarissen/

Maar er is meer!

Niet alleen kan je deelnemen aan onze gezamenlijke activiteiten. Ook bieden onze trainers zelf activiteiten aan in deze maand. Mijn activiteit is het geven van een webinar voor aandachtsfunctionarissen. 

En heb ik een nieuwe module aan de online cursus voor aandachtsfunctionarissen toegevoegd die in zijn geheel over het zelf organiseren van de Maand van de Meldcode gaat. 

Gratis Webinar 27 oktober voor aandachtsfunctionarissen

Op 27 oktober om 20.30 uur vind het webinar; In drie stappen succes! weer plaats. Het webinar duurt ongeveer een uur. 

In dit webinar neem ik je mee in drie stappen die je kan zetten om met minder tijd, meer impact te kunnen maken op je collega’s. 

Hoe zorg je ervoor dat ze niet wegzakken bij vergaderingen, maar ‘aangaan’ als je het over de Meldcode hebt. En hoe zorg je ervoor dat je ook zo bezig bent dat je aan het eind van het jaar denkt: ‘Yes! Ik heb een verschil gemaakt!’ 

Daarover leer je meer in dit webinar. Aanmelden kan rechtstreeks door hier je gegevens achter te laten. Of in de aanmeldingsmodule hiernaast of onder. 

 

Online TOP-traject

Speciaal voor aandachtsfunctionarissen die worstelen met hun tijd en aandacht heb ik een online cursus ontwikkeld. Het online TOP-traject. In 6 modules leer je: 

Hoe je een plan maakt waar je collega’s mee aan de slag willen. 

Hoe je in relatief weinig tijd, impact kan maken. 

En hoe je je collega’s door handelingsverlegenheid heen kan coachen. 

En… (tromgeroffel moet je er maar even bij bedenken)… 

Ik heb er sinds kort een nieuwe BONUSmodule aan toegevoegd! Organiseren van de Maand van de Meldcode met je team. Waarin je aan de hand van video’s en een e-book, e-mailtemplates en verschillende voor jou uitgewerkte werkvormen in een handomdraai zelf een Maand van de Meldcode kan organiseren! 

Ik ben er heel blij mee dat ik deze module toe heb kunnen voegen. 

Maandelijkse online coaching inbegrepen

Bij het TOP-traject zit ook maandelijkse online groepscoaching inbegrepen. Gemiddeld 9 keer per jaar organiseer ik een online sessie met de deelnemers aan het TOP-traject. Soms aan de hand van een (aangedragen) thema en soms gewoon wat zich aandient. Samen werken op een vast moment is een liefdevolle schop onder je kont om je taak als aandachtsfunctionaris actief te houden! 

Wil je meer lezen over het online TOP-traject dat kan hier. 

Deelname aan dit online traject is een investering van 90,- excl BTW. 

Doe je mee met de Maand van de Meldcode?

Steeds meer aandachtsfunctionarissen doen mee aan de Maand van de Meldcode. Super om de reacties terug te krijgen. Als jij ook mee wilt doen? Volg dan dus zeker ook de LinkedInpagina van de trainersgroep van Trainingaandachtsfunctionaris.nl en op de socials. 

En heel leuk als je mij laat weten wat jij tijdens deze Maand van de Meldcode onderneemt! 

Stuur me een mail via: info@kirstenregtop.com 

In 3 stappen succes als aandachtsfunctionaris

In dit webinar deel ik niet alleen 3 stappen hoe je  aandachtsfunctionaris meer plezier uit je functie haalt en positief effect bij je collega’s teweeg brengt. Ik deel cadeaus uit aan de deelnemers.  

Maar eerst de inhoud, wat kan je verwachten? 

In dit webinar deel ik het stappenplan wat ervoor zorgt dat je meer overzicht krijgt over wat doet én hoe het veel minder hap snap gaat voelen. 

  1. Welke keuzes je kan maken om krachtig zichtbaar te worden
  2. Van onbekend maakt onbemind naar een aandachtsfunctionaris waar je collega’s meer van willen weten. 
  3. Tips en tools om met impact te communiceren (zodat ze wél in actie gaan komen) 

Deelname is gratis. Dus meld je aan om dit webinar te volgen. 

Woensdag 27 oktober 20.30 uur

Deel deze blog met iemand die hem ook moet lezen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn