Welkom bij de beveiligde omgeving van de online training voor aandachtsfunctionarissen. De komende weken zet ik op deze plek de opnames van de online training. Daarnaast zal ik ook elke week het werkboek en de bonussen die je die week krijgt erbij zetten. Je krijgt hier toegang toe en houdt dit ook in de toekomst.

Mail me als je een vraag hebt via info@kirstenregtop.com.

Voordat we van start gaan wil ik je graag nog wat zeggen. Dat heb ik voor je beschreven in deze introductie. Je leest hem door hieronder te klikken: 

 Werkboek introductie Online cursus voor aandachtsfunctionarissen

Hoe kan je meedoen?

Elke week vind je bij de module een link naar de nieuwe pagina waar je toegang toe krijgt. (NB Als je de eerste module cadeau hebt gekregen, dan krijg je deze e-mails niet.) 

Als je op de pagina van de module bent dan vind je daar een aantal video’s en een link naar een werkboek. De video’s kan je direct bekijken. Het werkboek kan je downloaden door in je webbrowser aan te geven dat je het document op wilt slaan. 

Er zijn twee live trainingen die bij de training horen. Je krijgt daarvoor een aparte e-mail waarin je je voor die training kan aanmelden. Als je je niet aanmeld kan je deze op een later moment terugkijken. Ik plaats de video’s op de pagina van de bijbehorende module.

Data

Data voor de live trainingen worden later bekend gemaakt. 

Module 1: Doelen stellen

Heb jij duidelijk wat je dit jaar wil bereiken? We gaan de eerste training aan de slag met jouw doelen, maar ook hoe je de omstandigheden zo kunt maken voor jezelf dat de kans dat je je goede voornemens voor dit jaar ook waar gaat maken. We gaan jouw persoonlijke sparkje zoeken. Daar waar jij echt blij van wordt als het lukt om dat voor elkaar te krijgen!

Link naar de pagina Module 1

Module 2: Wie zijn jouw collega’s?

Met wie werk je eigenlijk? In deze training ga je aan de slag om in kaart te brengen waar de kansen liggen om jouw werk niet alleen op jouw schouders te laten neerkomen. Hoe zorg je ervoor dat meer collega’s enthousiast worden?

Link naar de pagina module 2

Module 3: Formule om sneller gevonden te worden

Hoe zorg je ervoor dat je collega’s je op een heel eenvoudige manier direct sneller weten te vinden? Je leert een formule die ervoor zorgt dat je collega’s je niet alleen sneller weten te vinden, maar ook eerder hulp aan je gaan vragen.

Link naar de pagina module 3

 

Module 4: Wat kan je delen met je collega’s?

Wat deel je eigenijk met je collega’s En hoe kan je dat zo goed mogelijk voor jezelf inrichten zodat je dat zo efficiënt mogelijk kunt doen. Waarom zou je wat delen? En hoe kan dit ervoor zorgen dat je meer effect van je werk ervaart?

Link naar de pagina module 4

Module 5: Implementatie week

Hoe staat het er voor? Deze week maken we een pas op de plaats. We kijken nog een keer naar je doelen en de manier waarop je daarmee omgaat. We kijken hoe deze eventueel bijgesteld kunnen worden en misschien welke keuzes je anders zou kunnen maken. Doel: Zoveel mogelijk plezier in je werk houden!

Link naar de pagina module 5

 

Module 6: Coach je collega’s bij handelingsverlegenheid

Deze week gaan we in op een manier om je collega’s te stimuleren om meer te doen, het gesprek wel aan te gaan. Oftewel het 3 muren model wat ik in TEDxTalk heb geïntroduceerd. Hoe kan dit je helpen bij het ondersteunen van je collega’s? In deze slottraining gaan we daar op in!

Link naar de pagina module 6

Bonusmodule: Organiseer zelf de Maand van de Meldcode

In deze module vind je alles om met de Maand van de Meldcode aan de slag te gaan binnen je organisatie. 

 

Vraag en antwoordsessies

Eens per maand is er een vraag en antwoordsessie voor alle deelnemers. Op de onderstaande pagina vind je de link naar de opnames van deze sessies. 

Deze maand stond de Q&A in het teken van de Maand van de Meldcode. Hoe zet je deze werkvorm in in je organisatie. En een link naar de checklist  met meer tips.