In 2015 heb ik Ellen ontmoet. Tijdens een minisymposium georganiseerd bij mijn afscheid bij de Utrechtse Buurtteam Organisatie Sociaal over het werken met Huiselijk Geweld heeft Ellen haar ervaringen als slachtoffer van partnergeweld gedeeld met meer dan 100 hulpverleners. Die presentatie heeft indruk gemaakt.

Toen ik in januari 2017 bekend maakte dat ik met mijn eigen bedrijf gestart was heeft Ellen me benaderd met de vraag om eens samen een workshop te gaan ontwikkelen. Onder indruk van de daadkracht van Ellen en het feit dat er een leuke klik was hebben gemaakt dat er al snel een eerste afspraak volgde.

Nu is het zover, de eerste gezamenlijke workshop is klaar om uitgevoerd te gaan worden. Vanuit passie voor het vak, de cliënten en de noodzaak van het doorbreken van het nog steeds heersende taboe op huiselijk geweld kunnen we wel zeggen dat we een unieke workshop ontwikkeld hebben.

Huiselijk geweld; je eigen perspectief

De ervaringen en zoektochten naar het omgaan met de eigen positie binnen de hulpverlening vanuit cliënt en vanuit hulpverlenersperspectief komen samen in deze unieke workshop. Dit laat jou ervaren hoe jij je eigen perspectief kunt vormen en niet meer richtingloos hoeft te volgen. Welke inzichten en handvatten daadwerkelijk helpend zijn. Hoe je de machteloosheid, de moedeloosheid en de frustratie niet langer leidend hoeft te laten zijn, maar dat je je eigen krachtige positie kunt kiezen. Waardoor je écht een verschil kunt maken.

Deze workshop is vanaf nu voor jouw team of organisatie beschikbaar. Of misschien organiseer je een evenement waar deze workshop een mooie aanvulling is op het programma.

Info en tarief:

De workshop duurt 3 uur en is desgewenst verder op maat aan te passen. De kosten bedragen 450 euro ex. BTW en bijkomende reiskosten. Meer informatie via de link op mijn site: Huiselijk Geweld; je eigen perspectief 

 

Facebook Live: maandag 1 mei 20.30 uur

Afgelopen maandag 1 mei hebben Ellen en ik een heel bijzondere Facebook LIVE gedaan. In deze FacebookLIVE vertelt Ellen zeer openhartig over haar eigen ervaringen met huiselijk geweld en hulpverlening die zij daarbij heeft gehad. Ook gaan we in op kijkersvragen en vertellen meer over onze workshop. Kijk op de link hieronder om terug te kijken!

Mocht jemeer willen lezen over het werk wat Ellen doet? Check dan even haar website via: huiselijkgeweldverwerken.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.