Aandachtsfunctionarissen

Omdat ik erg graag met bevlogen aandachtsfunctionarissen werk heb ik specifiek voor aandachtsfunctionarissen aanbod ontwikkeld.

Wat mij betreft is dit hét moment om met je organisatie in actie te komen. De verbeterde meldcode is vanaf januari 2019 in gegaan en heel veel collega’s zullen met vragen zitten. Jij zelf misschien ook wel.

En hoe leg je dat dan uit aan je collega’s?

En hoe zorg je ervoor dat je collega’s er ook mee gaan werken en dat het geen papieren gedrocht wordt?

En hoe zorg je ervoor dat jij gevonden wordt als aandachtsfunctionaris?

En hoe ga je dan om met je eigen onzekerheden daarbij?

 

Tweedaagse intensieve training

  • In een tweedaagse training neem ik je helemaal mee in de laatste ontwikkelingen en zorgen we ervoor dat je aan het einde,
  • een kennisvoorsprong hebt
  • een gedegen plan hebt liggen waarmee je aan de slag kunt met de implementatie van de meldcode en jouw vindbaarheid
  • en je draagvlak creëert bij je collega’s en je leidinggevenden.

Deze training is zowel incompany te volgen als in een open inschrijving.

 

Eerste data worden gepland in mei/juni. Als je interesse hebt? Meldt je dan aan (onderaan deze pagina), dan stuur ik je meer informatie.

 

1 dagdeel training communicatie en profilering als Aandachtsfunctionaris

Ook biedt ik de mogelijkheid om je in één dagdeel helemaal mee te nemen in jouw profilering als aandachtsfunctionaris. Hoe zorg je ervoor dat:

  • Jij bijdraagt aan de borging van de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling binnen jouw organisatie. Zodat aan het einde van dit jaar al jouw collega’s kennis hebben van de stappen van de Meldcode.
  • Al jouw collega’s jou weten te vinden als Aandachtsfunctionaris.
  • Jij in een paar uur per week je kennis enorm snel kunt vergroten en;
  • Je een systeem hebt waardoor jij niet meer het gevoel hebt dat je  maar hap-snap aan je functie toekomt en je niet de resultaten bereikt die jij wilt bereiken.
  • Je een jaarplan hebt waarmee je de Meldcode op de kaart zet, én je collega’s en management motiveert.

 

Deze training kan je 1 op 1 afnemen. Samen werken we aan jouw plan. Ook kan je deze training Incompany inschakelen. Meer informatie? Stuur me even een berichtje via de onderstaande aanmeldknop of stuur een mailtje aan: info@kirstenregtop.com

Gratis aanbod

Gratis aan te vragen is bijvoorbeeld mijn E Book, Maand van de Meldcode. Hoe je dit in zou kunnen zetten binnen je organisatie? Daarover lees je hier meer: Blaas de meldcode nieuw leven in

Sinds februari 2015 blog ik over de aanpak van huiselijk geweld. Met ruim 138 blogs op de teller is er voor heel veel professionals veel te vinden op mijn site. Neem gerust een kijkje en doe er je voordeel mee. Als je een blog interessant vindt kan je die delen in je netwerk! Via LinkedIn of bijvoorbeeld twitter. Maar ook intern met je collega’s.

Over de trainer

Wil je meer weten wie deze trainingen geeft? Ik ben Kirsten Regtop. Maatschappelijk werker gespecialiseerd in de aanpak van huiselijk geweld. Als coördinator Geweld In Afhankelijkheidsrelaties van de welzijnsorganisaties in Utrecht heb ik ruime ervaring met het opzetten van een systeem voor aandachtsfunctionarissen, het uitwerken van de Meldcode, de samenwerking met Veilig Thuis (toen SHG en AMK) en de implementatie van de Meldcode. Als medewerker van Veilig Thuis (september 2015-maart 2019) ben ik betrokken geweest op alle plekken in het primair proces van deze organisatie (van onderzoek, Tijdelijk Huisverboden, Frontoffice) en als communicatiemedewerker bij de in- en externe communicatie). Al die ervaringen neem ik mee in de trainingen die ik geef. Een unieke mix van praktijkervaring, specifieke kennis en beleidsmatig kijken.

 

Ik ben aangesloten bij Trainershuiselijkgeweld.nl. Daarmee laat ik zien dat ik voor kwaliteit wil gaan en kan ik ook programma’s op maat aanbieden. Ook accreditatie van mijn trainingen bij bijvoorbeeld het SKJ is mogelijk.

Meer over mij lezen? Check hier: Over mij