Trainingen op maat

Op zoek naar een training over de aanpak van huiselijk geweld? Bekijk dan nu mijn of de onderstaande modules aansluiten bij de scholingsbehoefte van jouw organisatie. 

Zit er niet  tussen wat je zoekt? Stuur me dan een bericht zodat ik vrijblijvend met je meedenk. 

Over de trainer

Ik ben aangesloten bij  aangesloten bij Trainers huiselijk geweld. En opgeleid en geaccrediteerd om trainingen te geven aan uitvoerend professional en aandachtsfunctionarissen. Je kan mij inzetten op trainingen over partnergeweld (expertise), kindermishandeling, ouderenmishandeling, seksueel geweld, en alle vaardigheden die daarbij komen kijken rond het voeren van gesprekken, maken van veiligheidsinschattingen en toepassen van de Meldcode.

Als outreachend maatschappelijk werker kwam in voor het eerst in aanraking met hulpverlening bij huiselijk geweld, was ik betrokken bij de ontwikkeling van de aanpak door de wijkteam organisatie (nu Buurtteams) als Coördinator Geweld in Afhankelijkheidsrelaties en coördineerde ik de inzet van het maatschappelijk werk bij Tijdelijk Huisverboden. 

In 2015 ben ik bij Veilig Thuis gaan werken en merkte ik hoe weinig ik eigenlijk nog wist over de werkwijze van SHG en AMK. Door in de praktijk in zowel wijkteam als Veilig Thuis werkzaam te zijn geweest neem ik mijn werkervaring mee in mijn trainingen. 

De trainingen zijn vaak praktisch van aard en zoveel mogelijk toegespitst op de praktijk van de deelnemers. 

Vaak weten we wel wat er nodig is, maar is de stap het ook daadwerkelijk te doen nog groot. Hoe krijg je toch het vertrouwen wel in actie te komen? Door het vooral in een veilige setting met elkaar aan te gaan. Ik begeleid de deelnemers daar heel graag bij! 

Leeft er een andere vraag binnen jouw organisatie?

Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier voor een vrijblijvend behoeftengesprek.  

Bovenstaande modules zijn gebaseerd op bestaand aanbod, maatwerk is altijd mogelijk.

Kirstenregtop.com is onder andere aangesloten bij:

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Elke organisatie is anders en elk team is anders. Daarom maak ik mijn trainingen altijd op maat, na een persoonlijk behoeftengesprek kijk ik samen met je waar je team of organisatie het optimale leerrendement uit kan behalen.

Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend advies voor een training die aansluit op niveau en behoefte