Organisatieadvies aanpak huiselijk geweld

 

 

Zit je met de vraag of de aanpak van huiselijk geweld voldoende geborgd is in je organisatie? Of ben je benieuwd op welke vlakken je als organisatie een verbeterslag zou kunnen maken? 

 

Wil je bijvoorbeeld weten of de medewerkers voldoende toegerust zijn, of zij bijvoorbeeld de stappen zetten die zowel wettelijk als moreel juist zijn. Wil je een analyse op wat er nodig is dat te realiseren en daaruitvoortvloeiend advies? 

Wil je weten of je de Meldcode voldoende adequaat geïmplementeerd hebt en of je medewerkers daar goed mee uit de voeten kunnen? 

Een onafhankelijk advies kan je werkproces versterken. 

 

 

Wat kan je verwachten?

Op basis van een vrijblijvend gesprek maak ik een inschatting op welke manier je organisatie het beste geholpen is. 

Waar zit de meeste verbeterruimte en welke stappen zou je als organisatie daarin kunnen nemen. 

Je krijgt van mij een offerte om aan de slag te gaan met het plan voor je organisatie. Met daarin de punten beschreven zodat je daarover een gedegen afweging kan maken. 

Wat maakt de aanpak van Kirsten anders dan die van anderen?

Met name het echte maatwerk en de creativiteit daarin maakt de aanpak anders. Niet een standaard product, maar geheel toegespitst op de wens/behoefte.

Uitgangspunten van mijn werkwijze

  • Praktische aanpak. Medewerkers moeten met de verbeteringen uit de voeten kunnen en het als een verbetering ervaren om gemotiveerd aan de slag te gaan. 
  • Eerst vaststellen waar de meeste winst te behalen is voordat wijzigingen doorgevoerd worden. Samen deze praktische stappen uitwerken. 
  • Ontzorgen van de organisatie. Omdat ik veel ervaring heb met het uitwerken van protocollen voor de aanpak van huiselijk geweld, bespaar ik tijd voor je om dit voor jou te doen. 
  • Kennisdelen. Mijn kennis deel ik met jouw medewerkers zodat zij zich zekerder voelen. Samen komen we verder in de aanpak van huiselijk geweld. 

Wat als...

Je alleen een casusadvies wenst? 

Ook dan help ik je graag verder. Hiervoor rekening een vast uurtarief. Mijn uitgebreide ervaring met samenwerking bij huiselijk geweld en het geven van casusadvies breng ik mee. 

Je niet alles in een keer wilt oppakken uit de offerte? 

Mijn offerte is vrijblijvend en je maakt als organisatie zelf de keuze wat je wel en niet doet. Je kunt zelf immers het beste besluiten waar je baat bij hebt en ook wat financieel haalbaar voor je is. 

Je eigenlijk alles wel op orde hebt, maar alleen twijfelt? 

Ook dan kan je me vragen mee te kijken. De ervaring is dat er grote verschillen zijn per organisatie. Daarom denk ik graag met je mee en is dit echt maatwerk. 

 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Elke organisatie is anders en elk team is anders. Daarom maak ik mijn trainingen altijd op maat, na een persoonlijk behoeftengesprek kijk ik samen met je waar je team of organisatie het optimale leerrendement uit kan behalen.

Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend advies voor een training die aansluit op niveau en behoefte