Over mij

 

Welkom!

Een pagina die mijn naam draagt, dat vraagt ook om een introductie om wie het dan gaat. Mijn naam is dus Kirsten Regtop.

_dsc3741
Foto: Gonda Fotografie

In 2005 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk werker. Vanaf het begin van de opleiding heb ik mij direct gericht op uitdagingen in het vak. Dat kon de doelgroep zijn, maar ook de aard van de werkzaamheden.

Sinds 2008 ben ik mij meer gaan bezig houden met hulp bij Huiselijk Geweld. Ik kwam hiermee in aanraking als maatschappelijk werker. Het onderwerp raakte mij steeds meer. En het cliché is wat mij betreft absoluut waar: onbekend maakt onbemind. Het is niet voor te stellen hoe vaak huiselijk geweld voorkomt, bij welke gezinnen en onder welke omstandigheden. De diversiteit, de ernst, de complexiteit, maar vooral de mensen, zij verdienen altijd de aandacht van de sociaal werker in de wijk.

Maar zoals gezegd; onbekend maakt onbemind. Tel dat op bij ontwikkelingen als opkomend gebruik van social media, de Wet Meldcode  en de voortdurende campagne van de overheid, heeft mij dat doen besluiten om deze site te starten en te gaan bloggen over het onderwerp Huiselijk Geweld.

Door mijn site ervaar ik  de impact die de social media en het internet kan hebben op mensen. Ten goede! Dat heeft ervoor gezorgd dat ik besloten heb mijn eigen onderneming te starten! Sinds begin 2017 ben ik dus ondernemer. Dat ondernemerschap wil ik gebruiken om nog meer mensen te gaan bereiken.

Ik ben er van overtuigd… Sociaal werkers kunnen een belangrijke schakel zijn in het doorbreken van huiselijk geweld. Help jij mee huiselijk geweld te stoppen?

Wil je mij een vraag stellen neem dan gerust even contact met mij op via: info@kirstenregtop.com

Ik houd er van om te delen. De kracht van het delen is enorm! Daarom deel ik ook graag met jou… Snuffel rond op mijn site om te zien wat ik te delen heb via mijn blogs, E-Books of neem contact met me op!

Als eerste mijn blogs in je mailbox ontvangen? Mijn gratis E-Book Maand van de Meldcode ontvangen? Meld je dan aan voor Post uit het Hart. 

 

 

post-uit-het-hart-2

Met vriendelijke groet,

 

Kirsten Regtop

 

 

9 gedachten over “Over mij

 1. Wat een goed initiatief en mooie site! En helder verwoord. Herken als maatschappelijk werker de situaties, gevoelens en gedachten die je zo mooi omschrijft. Ga zo door!

  Liked by 1 persoon

 2. Hallo Kirsten, ik wil je bij deze laten weten dat jij mij, met je oprechtheid en het delen van je groeiproces, helpt om hulpverleners weer te vertrouwen. Net zoals de mannen van de zelfverdediging mij geholpen hebben om mannen weer te kunnen vertrouwen. Jullie zijn engeltjes die mijn leven lichter gemaakt hebben. Dank daarvoor.

  Like

  1. Beste Ilona,
   Better late than never! Nog bedankt voor deze reactie. Het is fijn te bemerken dat mijn blog gewaardeerd wordt, ik vind het heel bijzonder om deze feedback van jou te mogen ontvangen. Dank! Heel veel sterkte met het proces wat je doormaakt en keep up the good work! Groetjes Kirsten

   Like

 3. Goed en noodzakelijk initiatief! Ondanks alle campagnes blijft huislijk geweld ook vandaag nog te veel onder de radar.
  Alle acties om dat te veranderen zijn volgens mij dan ook niet enkel welkom maar ook nodig om de aandacht te blijven vestigen op deze nog steeds onderschatte problematiek die helaas ook vandaag nog frequent voorkomt.
  Mensen die zich vanuit de huilverlening of sociale bewogenheid willen engageren om dit stilzwijgen te counteren verdienen dan ook een pluim. Bij deze.

  Like

  1. Beste Ronny, Bedankt voor deze warme reactie. Door te delen hoop ik een bijdrage te kunnen leveren, met mij zijn er gelukkig velen, u inclusief zo te zien! Dank ook daarvoor! met vriendelijke groet, Kirsten

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.